Verzending en bezorging

Verzending

Betreft de verzending en bezorging van alle artikelen:

Wij verzenden onze artikelen in heel Nederland, België en Duitsland via DHL. 

Voor bestellingen naar het buitenland brengen wij bij de bestelling een standaardbedrag in rekening voor een standaardpakket met de standaardafmeting. Wij leveren alleen aan België en Duitsland. Zijn de afmetingen afwijkend of het pakket zwaarder dan 30 kg, dan doen wij u eerst een aanvullende kostenopgave voor de bestelling definitief wordt. Deze kosten brengen wij u altijd in rekening. U kunt dan beslissen of de koop doorgaat. 

Heeft u al betaald? dan betalen wij u het bedrag gewoon terug als u beslist dat de koop niet door gaat.

Woont, komt of werkt u bij ons in de buurt en wilt u besparen op verzendkosten? Kiest u dan voor afhalen in het atelier. Het atelier is gevestigd in Burgum en kan alleen worden bezocht op afspraak.

 

PiKa by Pascal Kids streeft er naar uw bestelling binnen 2 werkdagen aan te bieden bij de DHL. Dan streven wij ernaar uw bestelling binnen 5 werkdagen aan te bieden bij de DHL. De verzenddagen van PiKa by Pascal zijn van dinsdag tot en met zaterdag. 

Naaipatronen, enkele stuks kleding en kleine DIY pakketten worden middels een brievenbuspakket verzonden, afhankelijk van gewicht en omvang. Wij hanteren bij kleine pakketjes hiervoor de tarieven onder brievenbuspakket. Brievenbuspakketten naar het buitenland worden gefrankeerd als pakketpost.

Wilt u liever uw bestelling bij een DHL servicepunt ophalen? Dat kan. U kunt in het opmerkingen vakje tijdens de bestelprocedure vermelden welk afhaalpunt wij moeten doorgeven aan de DHL.

Let u op de afhaaltermijn die geldt op uw afhaalpunt. Bij het niet tijdig ophalen wordt uw bestelling teruggestuurd naar Waanzinnig Leuk! De kosten van retourneren komen voor uw rekening. Wilt u het pakket later (na overleg) alsnog ontvangen, dan zijn de nieuwe verzendkosten voor uw rekening.

Heeft u een bestelling gedaan die speciaal voor u in overleg gemaakt wordt? Dan kunt u de bestelling niet retourneren.

Tarieven:

Brievenbuspakket              €3,95

Pakketpost                         €5,50

De tarieven worden automatisch bij de bestelling in rekening gebracht. Mocht achteraf blijken dat u meer heeft betaald dan de daadwerkelijke verzendkosten zijn geweest krijgt u van ons het teveel betaalde bedrag teruggestort.