Over Ons

Een site voor crea bea's, naaisters, jurkjes maken, rokjes maken, twinning en liefhebbers van kleurrijke jurkjes, rokjes, dameskleding en kinderkleding.  Met een heerlijke kleurrijke touch en heerlijk vrouwelijk.

 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen! 

Hier kun je al deze kleurrijke unieke kleding kant en klaar kopen of je schaft het DIY (do it yourself) pakket of patroon aan om al dat leuks zelf te naaien.

De modellen die wij gebruiken zijn ons eigen ontwerp, ook de stoffen en tricot zullen steeds meer van ons eigen ontwerp zijn zodat je zeker weet dat je altijd iets unieks onder de naaimachine vandaan laat rollen en/of draagt.

Onze naaipatronen ken je misschien nog van de Leuketricotstofjes-tijd. Inmiddels hebben een aantal populaire patronen een upgrade gehad.

De keuze is aan jou of je het oude patroon gebruikt of dat je het vernieuwde verbeterde patroon erbij wilt, we hebben de namen gelijk gehouden en de vernieuwing aangegeven met 2.0. Wil je weten wat de verschillen zijn? Kijk dan even bij de FAQ.(link) Daar vind je vast het antwoord.

Ook hebben we nieuwe werkbeschrijvingen en naai instructies op de website met nieuwe foto's. Het mooie is dat je nu de naai instructie zelf makkelijk kan downloaden en uitprinten omdat deze extra als PDF-bestand is toegevoegd op de pagina.

Toch liever een kant en klaar jurkje of rokje? Dat kan! We hebben van onze collectie alle modellen kant en klaar op voorraad. De collectie wordt door een aantal zeer ervaren naaisters in Nederland gemaakt. De verdere productie van de kleding ligt volledig in eigen atelier. Dus eerlijke lonen voor eerlijk werk! En we staan natuurlijk voor kwaliteit.

Scroll er lekker op los en Enjoy!